INFO

ME

Långvik Laatutyö Oy palvelee asiakkaitaan pääsääntöisesti Uudenmaan alueella jo yli 25 vuoden vankalla kokemuksella. Palveluihin kuuluu laatoitus-, tasoitus- ja vedeneristystöiden lisäksi myös muut remontointiin ja korjauksiin liittyvät työt. Asiakkaan tehtäväksi jää valita mieleisensä tyyli ja pintamateriaalit, niin me hoidamme loput. Otamme vastaan niin pieniä kuin suurempiakin urakoita yksityishenkilöiltä sekä yrityksiltä.

LAATOITUS KAIKKIIN TILOIHIN

Laatoitus on toimiva vaihtoehto märkätilojen lisäksi myös kodin kaikkiin muihinkin tiloihin. Laatat tuovat yhtenäisen, kestävän ja kosteutta kestävän kauniin pinnan niin seinille kuin lattioillekin. Laattojen sopivuudessa rajana on ammattilaisen käsissä vain asiakkaan mielikuvitus. Tarvittaessa autamme ideoimaan ja valitsemaan tilaan sopivat laatat sekä tarjoamaan mielenkiintoisia vaihtoehtoja laattojen ladontaan halutun ilmeen vahvistamiseksi. Onnistunut lopputulos syntyy asiakkaan toiveiden ja laatoitustyössä tarvittavan erikoisosaamisen yhdistyessä saumattomasti.

PALVELUT

Kerro ajatuksistasi ja anna meidän löytää siihen ratkaisu. Olisi se sitten spa -osaston täydellinen remontti tai pienen wc tilan lattian ladonta. Vesieristyksen osalta meillä on luonnollisesti voimassa oleva VTT vedeneristyssertifikaatti. Tarvittaessa sähkö- ja putkimiehen palvelut saat kauttamme osana kokonaisuutta. Lisäksi olemme Suomen Yrittäjät jäsen. Palvelemme suomen, portugalin ja espanjan kielellä.

ARVIOKÄYNTI

Arvioimme kohteen maksutta ja suunnittelemme kanssasi yhteistyössä juuri tarpeitasi vastaavan kokonaisuuden. Uskomme pitkiin asiakassuhteisiin ja niiden syntymiseen vaaditaan tyytyväinen asiakas.

REFORMAS

Fazemos orçamentos sem compromissos. Acreditamos no relacionamento com o cliente e o surgimento de mais um cliente satisfeito. Entre em contato tambem pelo Whatsapp.